a860ca

Fun

PROMEXX bestaat 15 jaar en dat vieren we in 2019 op een hele bijzondere manier: Alle medewerkers en hun partners zijn uitgenodigd voor een gezellig weekendje Barcelona in juni dit jaar!!

Voldoening in je werk krijg je niet alleen door het werk zelf, maar waarschijnlijk ook door de sfeer waarin je werkt. Die sfeer wordt bepaald door de mensen om je heen op de werkvloer bij de klant en je (andere) collega’s bij PROMEXX. Wij organiseren daarom regelmatig activiteiten om invulling te geven aan een informele sfeer:

  • 4 keer per jaar een informatieve personeelsbijeenkomst op ons kantoor waarbij de ontwikkelingen binnen PROMEXX worden besproken (ondernemingsplannen, organisatorisch, commercieel, arbeidsvoorwaarden, etc.) en waarbij eventueel een collega of een gastspreker een presentatie geeft over een technisch onderwerp
  • 1 keer per jaar een bedrijfsbezoek aan een klant waarbij na een technische presentatie een rondleiding volgt door het bedrijf. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de machines/apparaten waarvoor ook een aantal van je collega’s software ontwikkelen
  • 1 keer per jaar een sportieve activiteit met je collega’s
  • 2 keer per jaar een personeelsuitje met collega’s en partners.

Deelname is uiteraard niet verplicht en omdat er veel georganiseerd wordt, is het ook geen probleem als je om welke reden dan ook eens een bijeenkomst mist.