61a252

Dienstverlening

Wij werken op basis van detachering en desgewenst fixed-priceprojecten. Onze medewerkers vervullen uiteraard een spilfunctie in onze dienstverlening. Daarom worden zij intensief begeleid en getraind.

Het selecteren van de juiste medewerkers is niet alleen een belangrijk onderdeel van het wervingsproces bij het in dienst nemen van nieuwe medewerkers. Ook bij ieder afzonderlijk project gelden dezelfde strenge selectiecriteria om de juiste persoon in te kunnen zetten.

Het PROMEXX-management beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van werving en selectie en neemt daarbij ook ruime bagage op het gebied van technische softwareontwikkeling met zich mee. Een noodzakelijke basis om als volwaardig gesprekspartner naar zowel opdrachtgever als medewerker op te kunnen treden.

Of het nu om detachering gaat of om fixed-priceprojecten. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij op basis van onze technische exxpertise, slagvaardige opstelling en het nemen van verantwoordelijkheid, een zorg uit handen nemen en die toegevoegde waarde bieden waarvoor we gevraagd zijn.