Groepsfoto PROMEXX weekend Rome september 2022 gecentreerd

Wat zeggen medewerkers

Wat onze medewerkers zeggen over PROMEXX:

Persoonlijke aandacht

Korte communicatielijnen: het fijne aan PROMEXX vind ik dat alles zo kleinschalig is en daarom dus korte lijnen. Mijn manager is mijn aanspreekpunt en hij helpt mij zowel met organisatorische dingen als meedenken over mijn carrière.

Managers hebben software achtergrond: wat echt anders is bij PROMEXX is dat alle managers een software achtergrond hebben. Dus ze snappen waar je tegenaan loopt en kunnen je goed helpen.

Keuze in projecten: wat echt anders is dan bij andere detacheerders is dat keuzes samen worden genomen. Als ik een nieuwe opdracht nodig heb, dan gaan we samen kijken wat ik wil. Tot nu toe heb ik nog altijd de keuze gehad uit meerdere leuke opdrachten en kan ik zelf bepalen waar ik voor wil gaan. Dus kies je voor de opdracht met het leukste werk, die het beste betaalt of het dichtst bij huis is?

Tevreden medewerkers: het belangrijkste bij PROMEXX zijn tevreden medewerkers en tevreden klanten. Er gaan heel weinig mensen weg bij ons, en er is nog nooit iemand naar een concurrent gegaan. Het omgekeerde is wel regelmatig gebeurd, dus dat zegt wel iets.

Coaching, training en opleiding: ik krijg heel veel steun van PROMEXX bij het uitbouwen van mijn kennis. Zo organiseren ze standaard een ‘What’s new’-training als er een nieuwe versie uit is van C++ of C#. En als ik ergens meer van wil weten hoef ik dat maar te noemen of ze gaan op zoek naar passende trainingen, boeken, conferenties, etc.

Boekenbudget, opleidingsbudget: wij kunnen technische boeken gewoon bestellen en declareren. Sterker nog, iemand van PROMEXX zei een keer, kunnen we niet een e-reader krijgen op kosten van de zaak om boeken mee te lezen en sindsdien mag iedereen zelf een e-reader aanschaffen en declareren. Daarna koop je een e-book dat je interessant vindt en stuur je het bonnetje door.

Kwaliteit medewerkers: ik ben trots om bij PROMEXX te zitten. Omdat we bewust klein zijn hebben we ook veel focus op kwaliteit van de medewerkers. Iemand van PROMEXX brengt wat extra’s.

Bezettingsgraad 100%: omdat PROMEXX klein is, is er veel persoonlijke aandacht. En dat heeft ervoor gezorgd dat de afgelopen jaren bij ons niemand op de bank zit. Als iemand beschikbaar komt of een nieuwe opdracht wil gaan ze vol op zoek naar iets passends en leuks.

Royale beloning

15% tot 25% meer: PROMEXX betaalt echt heel goed. Heb je een 13e maand? Ik heb een 13, 14, 15 en 16e maand. Bij ons krijg je naast je salaris de helft van de winst die op je wordt gemaakt. Dat is heel transparant en levert echt veel op.

Interessante projecten

Geen in-house: bij PROMEXX zit je altijd bij de klant. Je werkt dus niet aan randzaken, maar echt aan het hart van de machine of apparaat van de klant. Het leuke aan detachering is ook dat je verschillende bedrijfstakken ziet, en dat wil je dan echt van dichtbij meemaken.

Courante softwaretechnologie: al onze klanten werken met C++ en/of C#. Soms Java. Verder zie je dat mensen van PROMEXX vaak de aanjager zijn van nieuwe ontwikkelingen zoals model-based engineering.

Focus mechatronica & robotica: PROMEXX richt zich op software voor mechatronica en robotica. Als je dat ook de leukste opdrachten vindt is het natuurlijk heel fijn om te weten dat een nieuwe opdracht ook in die richting gaat zijn.

Goede reputatie in de markt: PROMEXX staat super aangeschreven bij onze klanten. Soms zelfs zo goed dat ze je al bijna technisch niet meer gaan ondervragen bij een intake omdat ze weten dat dat toch wel goed zit. Dit opent heel veel mogelijkheden voor leuke opdrachten en posities binnen bedrijven.

Fun

Feestweekend: doordat PROMEXX klein is kunnen we nog echt leuke uitstapjes doen. Zo zijn we op kosten van PROMEXX in 2019 met heel het bedrijf en partners een weekend naar Barcelona geweest en in september 2022 naar Rome.

Personeelsbijeenkomst met partner: naast de gewone personeelsbijeenkomsten hebben we er twee keer per jaar ook een met partner. In de zomer een BBQ en een kerstdiner. Op die manier leer je de collega’s op een andere manier kennen en dat zorgt voor een hecht clubje.