01_slide

Over PROMEXX

PROMEXX werkt op basis van detachering en fixed-price projecten op het gebied van technische softwareontwikkeling en is gespecialiseerd in mechatronica en robotica. Sinds de oprichting in 2004 zijn we met ruim 20 gerenommeerde klanten uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen dit specifieke vakgebied.

De producten van onze klanten worden dan ook veelal gekenmerkt door de integratie van mechanica, elektronica en software. Bij de softwareontwikkeling spelen onderwerpen als motion, robotica, vision, userinterfaces, databases, webbased toepassingen en intelligente interfaces naar (mechatronische) systemen (Smart Industry, IoT) dan ook een belangrijke rol.

Daarbij wordt een groot deel van onze opdrachten gekenmerkt door toepassingen op basis van courante softwaretechnologie in een Windows of (real-time) Linux-omgeving en de Agile/Scrum-methodiek.

PROMEXX is een techneutenclub in de goede zin van het woord, zonder kapsones, zonder arrogantie. Maar we steken wel onze nek uit indien we op basis van onze exxpertise kunnen onderbouwen waarom we een (afwijkende) oplossing adviseren.

We besteden dan ook veel aandacht aan de selectie van onze medewerkers. Wij zijn ons ervan bewust dat zij de belangrijkste meerwaarde van onze organisatie vormen. Naast de specifieke technische exxpertise is professionele mentaliteit dan ook minstens
zo belangrijk, in termen van meedenken, meedoen, een slagvaardige opstelling en verantwoordelijkheid nemen.

We durven dan ook volmondig te zeggen: “PROfessionele Mentaliteit en EXXpertise, daar draait het bij PROMEXX om“.