Succesvolle PROMEXX-klantenmiddag op 6 oktober bij Philips Healthcare

Donderdag 6 oktober heeft PROMEXX als software ontwikkelpartner van Philips Healthcare op haar locatie in Best een klantenmiddag georganiseerd.

Philips Healthcare ontwikkelt complexe medische apparatuur waaronder röntgenscanners voor minimaal invasieve toepassingen (https://youtu.be/1sqfM9ROpxM), oftewel chirurgische ingrepen waarbij artsen slechts minimaal in het lichaam van patiënten hoeven te snijden. Met een team van Software Engineers en Software Teamleiders, levert PROMEXX een bijdrage aan de ontwikkeling van de software voor deze röntgenscanners.

Het programma van de klantenmiddag betrof presentaties met als thema ‘Reductie van de ontwikkeltijd in de praktijk bij Philips Healthcare door middel van Lean en Model based development’, gevolgd door een rondleiding langs de röntgenscanners van Philips Healthcare en ’s-avonds afgesloten met een walking dinner in Restaurant Bastille.

De klantenmiddag was niet alleen vanwege de hoge opkomst (ongeveer 50 deelnemers van zo’n 20 verschillende klanten), maar zeker ook vanwege de vele positieve reacties tijdens en na afloop van de klantenmiddag een groot succes!

< Terug naar overzicht