Schrijf je in voor de volgende Scrum# workshop op 23 november 2016!

Naast detachering van onze technische software specialisten hebben we op basis van onze ruime praktijkervaring binnen de technische automatisering de Scrum# workshop ontwikkeld. De Scrum# workshop biedt je manieren van werken, tips & tricks en interactieve dialogen die helpen om het Scrum-proces in te voeren of te verbeteren. Het is geen basiscursus om de theorie van Scrum te leren, maar vormt een praktische aanvulling met bewezen technieken waarmee het Scrum-proces aangescherpt wordt, vandaar de naam Scrum#.

Inmiddels hebben ruim 100 medewerkers van o.a. PROMEXX, Kulicke & Soffa, Besi, Bosch, NXP, Océ en Philips deelgenomen.

Indien je al op basis van Scrum werkt of juist bezig bent om de invoering van Scrum te overwegen, dan is een investering in onze workshop van 1 dag zeker de moeite waard.

Schrijf je in voor onze workshop op woensdag 23 november 2016 waarvan je hier een beschrijving vindt en de wijze van aanmelding. De voertaal van deze workshop zal Nederlands zijn.

Heb je vragen over deze workshop óf heb je bijvoorbeeld interesse in coaching om te helpen het Scrum-proces in te voeren of te verbeteren? Neem dan contact op met John van Meel of stuur een email naar training@promexx.nl.

De workshop wordt gegeven door Ron Piree. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met projectmanagement in de technische automatisering en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het toepassen van Scrum.
Hij is mede auteur van het artikel “Scrum#, noodzaak bij de integratie van software, elektronica en mechanica bij Assembléon” dat in april 2012 is gepubliceerd in het blad Bits & Chips.

< Terug naar overzicht