Kick-off 2021

“Niet openen voor 14 januari 2021.” Dit mysterieuze label hing aan een piccolo fles prosecco die alle medewerkers kregen bij hun kerstpakket en kerstpuzzel. Tijdens de kick-off 2021 mochten ze hem ontkurken en zo konden we toch toosten op het nieuwe jaar ondanks de coronamaatregelen. Bij PROMEXX hechten we veel waarde aan het contact onderling, en daarom hebben we het glaasje opgedronken in break-out rooms van 6 personen. Zo kon er verteld worden hoe iedereen deze vreemde kerstperiode had meegemaakt.

Zoals gebruikelijk blikken we tijdens de kick-off altijd uitgebreid terug op het afgelopen jaar en vertellen we de plannen voor het komende jaar. Daarna konden we stilstaan bij de leuke en creatieve inzendingen voor de kerstpuzzel en zijn extra cadeaubonnen verloot onder alle correcte inzendingen.

Wij vonden deze online personeelsbijeenkomst daarom zeer geslaagd. Uiteraard hopen we snel weer echt samen te kunnen komen, maar gegeven de omstandigheden was dit een uitstekende start van een goed 2021!

< Terug naar overzicht